Verificare: 86dbb185c428b511

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Cine suntem și cum ne puteți contacta

4all4you.ro este denumirea site-ului nostru, cu sediul social in localitatea Valcanesti, nr.2, jud. Prahova, CUI 47647756 , înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul F29/186. În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs. cu caracter personal.

Asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal reprezinta un angajament fundamental al nostru astfel toate eforturile si resursele vor fi depuse pentru a administra datele dumneavoastra in conditii de siguranta si in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”) precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Deoarece unul din principiile esentiale ale acestui cadru legal il reprezinta transparenta, acest document ofera informatiile necesare despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal in momentul interactionarii cu 4all4you.ro in legatura cu produsele si serviciile noastre. 

Conform conditiilor de utilizare ale prezentului site va rugam sa luati la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor  garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram.

In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Informatiile pe care le primim de la dumneavoastra pot fi urmatoarele:

Cand va creati un cont pe platforma 4all4you.ro, ne transmiteti: numele si prenumele, adresa de e-mail si numarul de telefon;

Cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de e-mail si numarul de telefon,  adresa de livrare, detalii de facturare, etc.

Scopurile si temeiurile prelucrarii datelor cu caracter personal.

Prin inscrierea pe site/efectuarea unei comenzi si completarea datelor personale in formularele de inscriere, Utilizatorii / Clientii declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a 4all4you.ro si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:

Crearea si administrarea contului pe platforma 4all4you.ro;

Prelucrarea comenzilor (preluare, validare, expediere, facturare);

Solutionarea problemelor de orice natura referitoare la o comanda;

Asigurarea serviciilor de Suport Clienti, inclusiv raspunsurile la intrebarile dumneavoastra cu privire la comenzile dumneavoastra sau bunurile si serviciile oferite de 4all4you.ro;

Avem in permanenta dorinta de a va oferi cea mai buna experienta de cumparare online. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dumneavoastra de Cumparator, va putem invita la completarea unor chestionare de satisfactie in urma finalizarii unei comenzi.

Pentru marketing:

Activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte,promotii,mesaje publicitare si de marketing privind activitatea noastra sau a tertilor cu care avem relatii de orice natura) .

Participarea la concursuri , promotii;

Statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii Site-ului si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal:

4all4you.ro nu va dezvalui nici un fel de informatie despre Utilizatorii / Clientii site-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.  Informatiile Clientului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Ce drepturi aveti:

Conform Legii nr. 677/2001, Utilizatorii / Clientii beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor.

 

 

 

transport
Telefon

Politica Cookies

Transport gratuit !

 la comenzi de peste 500 lei.

solutionarea litigiilor
solutionare litigii

Telefon

+40724514166

office@4all4you.ro

Livrarea comenzilor

Returnarea produselor

Despre noi