Verificare: 86dbb185c428b511

Livrare prin curier!

in 2-4 zile lucratoare.

Transport GRATUIT!

la comenzile ce depasesc 500 lei!

frisbee cu led
19 iunie 2023

Frisbee cu led

50 lei

 

 

Frisbee cu led

 

Specificatii Frisbee cu led

  • Formula de sport si distractie - Cu designul sau inovator și iluminarea, acest disc plutitor este potrivit pentru sport serios sau divertisment cu prietenii.
  • Excelent pentru zi sau noapte - Nu va opriti jocul din cauza intunericului. Indiferent daca va jucati cu prietenii sau familia sau un sport serios, puteti face asta pana tarziu in noapte,
  • Sport ideal de agrement - Jucatorii de toate varstele adora acest disc zburator luminos. Ii poate ajuta sa-si mențina echilibrul si sa-si perfectioneze coordonarea in timp ce se distreaza. Functioneaza excelent pentru a imbunatati starea fizica si reflexele organismului in diferite situatii.
  • Usor de aruncat - Fiind fabricat dintr-un material robust, rezistent la impact dar confortabil, discul este perfect pentru prindere si aruncare pentru orice nivel de indemanare sau expunere la aruncarea lui.
  • Greutate: 0.2 kg
  • Dimensiuni pachet: 25*22.5*3 cm

 

 

 

Arată-i copilului cât de mult îți pasă cu un cadou atent și unic - Alegeți dintr-o varietate de opțiuni pentru a se potrivi stilului și preferințelor sale individuale - Personalizați-vă cadoul pentru a-l face și mai special și mai semnificativ - Cumpărați cu încredere știind că toate produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate și atent selectate pentru unicitatea și stilul lor.

Alegerea cadoului perfect nu trebuie să fie o sarcină descurajantă. Înțelegându-i interesele si personalitatea, poți alege un cadou care sa-l bucure. Fie că faci cumpărături pentru un gadget tehnologic, un accesoriu de modă sau un cadou de bricolaj, cheia este să alegi ceva pe care să-l prețuiască.

Amintiți-vă, un cadou bine ales vă poate întări legătura și îi poate arăta cât de mult vă pasă. 

Deci, surprindeți copii din viața ta cu un cadou special pe care nu-l vor uita niciodată.

Colecția noastră de cadouri unice pentru copii are ceva pentru fiecare personalitate și interes.

transport
Telefon

Politica Cookies

Transport gratuit !

 la comenzi de peste 500 lei.

solutionarea litigiilor
solutionare litigii

Telefon

+40724514166

office@4all4you.ro

Livrarea comenzilor

Returnarea produselor

Despre noi