Verificare: 86dbb185c428b511

Livrare prin curier!

in 2-4 zile lucratoare.

Transport GRATUIT!

la comenzile ce depasesc 500 lei!

Salteaua gonflabila pentru jocul de beerpong
23 mai 2023

Joc Beerpong piscina cu saltea gonflabila

110 lei

 

 

Joc Beerpong de piscina cu saltea gonflabila

 

      Specificatii

  • Aduceti un plus petrecerii de la piscina - Pregatiti-va pentru beerpong si incepeti petrecerea. Salteaua gonflabila Beerpong are o capacitate de pana la 20 de pahare si 4 suporturi de bere.

  • Ore de distractie - Cate 10 pahare pe fiecare parte, astfel incat sa va puteti bucura de acest joc clasic de baut si sa dati viata petrecerii.

  • 2 in 1 - Salteaua gonflabila poate fi folosita pentru jocul de beerpong, insa odata ce au fost suficiente reprizele de beerpong, va puteti intinde pe ea si pluti toata ziua.

  • Greutate: 0.6 kg

  • Dimensiuni pachet: 2.5*26*22 cm

Costurile de livrare nu sunt incluse.

 

Jocul perfect de petrecere de vară Jocul Beerpong cu saltea gonflabilă este jocul perfect de jucat la orice petrecere de vară. Combină două jocuri clasice de petrecere, beerpong și înot, pentru a crea o experiență distractivă și incitantă pentru toți cei implica

Configurarea jocului este incredibil de simplă. Tot ce ai nevoie este o saltea gonflabilă, câteva mingi de ping-pong și câteva căni. Pur și simplu umflați salteaua, așezați cupele la fiecare capăt și sunteți gata să vă jucați.

Excelent pentru toate nivelurile de calificare - Fie că ești un profesionist experimentat beerpong sau un începător complet, acest joc este grozav pentru toate nivelurile de calificare. Salteaua gonflabilă adaugă un nivel suplimentar de provocare, făcând mai dificilă țintirea și aruncarea mingilor de ping-pong în cupe.

Perfect pentru grupuri mari - Jocul  Beerpong cu saltea gonflabilă este perfect pentru grupuri mari. Cu mai mulți oameni care joacă simultan, creează o atmosferă distractivă și competitivă de care toată lumea se poate bucura.

Sigur și distractiv - Să joci beerpong într-o piscină poate fi periculos, dar cu salteaua gonflabilă, este complet sigur. Salteaua oferă o aterizare moale pentru orice lovituri ratate, făcându-l un joc distractiv și sigur pentru toată lumea.

Portabil și ușor de depozitat - Salteaua gonflabilă este ușor de dezumflat și depozitat, făcându-l un joc portabil pe care îl poți lua cu tine oriunde te duci. Este perfect pentru excursii pe plajă, excursii de camping sau orice altă aventură în aer liber.

O întorsătură unică a unui joc clasic Jocul  Beerpong cu saltea gonflabilă este o răsturnare unică a unui joc clasic. Adaugă un nivel suplimentar de entuziasm și provocare, făcându-l un joc pe care toată lumea va dori să-l joace din nou și din nou.

transport
Telefon

Politica Cookies

Transport gratuit !

 la comenzi de peste 500 lei.

solutionarea litigiilor
solutionare litigii

Telefon

+40724514166

office@4all4you.ro

Livrarea comenzilor

Returnarea produselor

Despre noi