Verificare: 86dbb185c428b511

Siguranța pe primul loc - Când vine vorba de perne pentru bebeluși, siguranța ar trebui să fie întotdeauna prioritatea principală. Căutați perne care sunt special concepute pentru sugari și îndeplinesc standardele de siguranță. Evitați pernele cu umplutură liberă sau părți mici care ar putea prezenta pericol de sufocare. Mărimea contează - Pernele pentru bebeluși ar trebui să fie mici și ușoare, cu o dimensiune adecvată vârstei și mărimii bebelușului tău. O pernă prea mare sau prea groasă ar putea crește riscul de sufocare sau sindromul morții subite a sugarului (SIDS).

Material- Alegeți perne din materiale respirabile, hipoalergenice și ușor de curățat. Evitați pernele din materiale sintetice care ar putea provoca iritații ale pielii sau reacții alergice.

Confort- O pernă pentru bebeluș ar trebui să ofere confort și sprijin pentru capul și gâtul copilului dumneavoastră. Căutați perne cu o formă conturată care să leagăne capul bebelușului și să prevină sindromul capului plat.

Versatilitate- Unele perne pentru bebeluși sunt concepute pentru a fi folosite în mai multe scopuri, cum ar fi timpul pentru burtă sau ca pernă pentru alăptare. Luați în considerare achiziționarea unei perne care să poată crește odată cu bebelușul și să servească mai multe funcții.

Lavabilitate- Bebelușii pot fi dezordonați, așa că este important să alegeți o pernă ușor de curățat. Căutați perne cu huse detașabile care pot fi spălate și uscate la mașină.

Preț- Pernele pentru copii pot varia în preț ,deși este important să investești într-o pernă de calitate care să îndeplinească standardele de siguranță,

 Luați în considerare bugetul dvs. și alegeți o pernă care se potrivește nevoilor și preferințelor dvs.

Dacă ai un bebeluș sau un copil mic, știi cât de important este să le oferi un somn bun și sigur. Pernele pentru copii și bebeluși sunt concepute pentru a-i proteja și a-i ajuta să doarmă confortabil.

Descoperă gama noastră de perne de siguranță, babynest-uri și pături pentru copii și bebeluși, disponibile pe 4all4you.ro.

Bebelușii au nevoie de perne special create pentru ei.

Este foarte important acest aspect pentru siguranța celor mici.

 În funcție de nevoile celui mic, alege o pernă de bebeluș care îl îmbrățișează, oferindu-i un plus de confort.

Perne de calitate!

Pentru confortul si siguranta copiilor nostri!

transport
Telefon

Politica Cookies

Transport gratuit !

 la comenzi de peste 500 lei.

solutionarea litigiilor
solutionare litigii

Telefon

+40724514166

office@4all4you.ro

Livrarea comenzilor

Returnarea produselor

Despre noi